Eşref Saati Dizisinin Tüm Bölümleri, Bölüm özetleri ve Bölümleri indirmek için gerekli olan download linkleri. Eşref Saati Fan Sitesi

7 Ocak 2008 Pazartesi

Eşref Saati 9.Bölüm İzle - Seyret - Youtube













Eşref Saati 9. Bölüm Özeti

9. BÖLÜM

Cuma akşamlarının eğlencesi Eşref Saati'nin bu akşamki bölümünün konusu şöyle:

Kahvelerine talip olduğunu duyan Eşrefler, bu işi daha sıkı takip etmeye karar verirler. Satılan evlerle Sarı Eşref, kiralanan evlerle Kara Eşref ilgilenecektir. Eşrefler bu sayede mahallenin şifrelerini de çözmeye başlarlar.

Alemdar Ağa'nın yeğeni Turgay da boş durmaz, Eşrefleri birbirine düşürmek ve kahvelerini alabilmek için yaptığı planı devreye sokar.

Kızlar cephesinde ise Reyhan ve Ceylan'ın arasına kara kedi olarak Feraye girer. Eşreflerin kara sevdası da bacılar arasındaki bu çatışmadan nasibini alacaktır.

Yadigar ise Şadiye ve oğlu Sebati'nin arasına hakem olmaya karar verir, ama ortalığı daha da karıştırır.

Eşref Saati, yine bol kahkahalı bir bölümle bu akşam ekranlarda olacak�

Eşref Saati Bölüm 4 - İndir - Yükle - Download - Rapidshare

http://rapidshare.com/files/82042463/Esref_Saati_-_Bolum_4.part1.rar

http://rapidshare.com/files/82043606/Esref_Saati_-_Bolum_4.part2.rar

http://rapidshare.com/files/82044809/Esref_Saati_-_Bolum_4.part3.rar

http://rapidshare.com/files/82046081/Esref_Saati_-_Bolum_4.part4.rar

http://rapidshare.com/files/82047146/Esref_Saati_-_Bolum_4.part5.rar

http://rapidshare.com/files/82047207/Esref_Saati_-_Bolum_4.part6.rar

Eşref Saati Bölüm 3 - İndir - Yükle - Download - Rapidshare

http://rapidshare.com/files/80572822/Esref_Saati_-_Bolum_3.part1.rar

http://rapidshare.com/files/80573897/Esref_Saati_-_Bolum_3.part2.rar

http://rapidshare.com/files/80574767/Esref_Saati_-_Bolum_3.part3.rar

http://rapidshare.com/files/80575564/Esref_Saati_-_Bolum_3.part4.rar

http://rapidshare.com/files/80576383/Esref_Saati_-_Bolum_3.part5.rar

http://rapidshare.com/files/80577231/Esref_Saati_-_Bolum_3.part6.rar

http://rapidshare.com/files/80577993/Esref_Saati_-_Bolum_3.part7.rar

http://rapidshare.com/files/80578058/Esref_Saati_-_Bolum_3.part8.rar

Eşref Saati Bölüm 2 - İndir - Yükle - Download - Rapidshare

http://rapidshare.com/files/80568105/Esref_Saati_-_Bolum_2.part1.rar

http://rapidshare.com/files/80569003/Esref_Saati_-_Bolum_2.part2.rar

http://rapidshare.com/files/80569907/Esref_Saati_-_Bolum_2.part3.rar

http://rapidshare.com/files/80570895/Esref_Saati_-_Bolum_2.part4.rar

http://rapidshare.com/files/80571884/Esref_Saati_-_Bolum_2.part5.rar

http://rapidshare.com/files/80571981/Esref_Saati_-_Bolum_2.part6.rar

Eşref Saati Bölüm 1 - İndir - Yükle - Download - Rapidshare

http://rapidshare.com/files/80564175/Esref_Saati_-_Bolum_1.part1.rar

http://rapidshare.com/files/80565120/Esref_Saati_-_Bolum_1.part2.rar

http://rapidshare.com/files/80566070/Esref_Saati_-_Bolum_1.part3.rar

http://rapidshare.com/files/80567009/Esref_Saati_-_Bolum_1.part4.rar

http://rapidshare.com/files/80567264/Esref_Saati_-_Bolum_1.part5.rar

Eşref Saati 8.Bölüm İzle - Seyret - Youtube













Eşref Saati 8. Bölüm Özeti

8. BÖLÜM

Cuma akşamlarının neşesi Eşref Saati'nin bu haftaki bölümünde, mahalleyi tehdit eden Turgay'ın kimliği ve Eşreflerle geçmişe dayanan ilişkisi ortaya çıkacak. Feraye'nin dükkanını kapatmak için erkek kılığına giren Reyhan ve Kara Eşref'in sadakatinden emin olmak için kılık değiştiren Ceylan ise hem sevdalılarına yakalanacak hem de Feraye yüzünden araları açılacak. Feraye'nin evinde yakalanan Şadiye ve Yadigar'ı ise yine komik sürprizler bekleyecek.

Eşref Saati 7.Bölüm İzle - Seyret - Youtube













Eşref Saati 7. Bölüm Özeti

7. BÖLÜM

Cuma akşamlarının neşesi Eşref Saati'nin bu haftaki bölümünde, mahalleyi tehdit eden Turgay'ın kimliği ve Eşreflerle geçmişe dayanan ilişkisi ortaya çıkacak. Feraye'nin dükkanını kapatmak için erkek kılığına giren Reyhan ve Kara Eşref'in sadakatinden emin olmak için kılık değiştiren Ceylan ise hem sevdalılarına yakalanacak hem de Feraye yüzünden araları açılacak. Feraye'nin evinde yakalanan Şadiye ve Yadigar'ı ise yine komik sürprizler bekleyecek.

Eşref Saati 6.Bölüm İzle - Seyret - Youtube













Eşref Saati 6. Bölüm Özeti

6. BÖLÜM

Eşrefleri Feraye'yi teselli ederken gören Reyhan ve Ceylan fena halde kıskanmıştır. Feraye bir de Eşrefleri evlerinde ziyaret edince Reyhan ve Ceylan dayanamaz, Feraye'ye hesap sormak için karşısına dikilirler.

Feraye'yi kıskanan sadece Reyhan ve Ceylan değildir. Mahallenin kadınları da, Feraye'nin dükkanından çıkmayan kocaları yüzünden deliye dönmüştür.

Eşreflerin artık bir karar vermesi gerekecektir. Ya Feraye'nin dükkanı kapanacak, ya da mahallede bir kadın isyanı çıkacaktır.

Eşref Saati 5.Bölüm İzle - Seyret - Youtube

















Eşref Saati 5. Bölüm Özeti

5. BÖLÜM

Reyhan ve Ceylan tarafından faka bastırılan Eşrefler, ellerinde hediyeleri, pastane masasında baş başa kalmışlardır. İkisi de duruma çok içerler ve bağırlarına taş basmaya karar verirler. Bundan sonra bacılarına da sevdalılarına da yüz vermeyeceklerdir.

Reyhan ve Ceylan ise pişmanlık içindedir ama ne yapsalar Eşreflerin inadını kıramazlar.

Bu sırada Feraye de lokantası için bir açılış düzenlemiş, Eşrefleri kurdele kesmeye davet etmiştir. Bu davet Reyhan ve Ceylan'ı çileden çıkarır. Kendileri de açılışa gitmeye karar veriler. Ama orada onları bekleyen manzara karşısında şok olacaklardır.

Eşref Saati 4.Bölüm İzle - Seyret - Youtube













Eşref Saati 4. Bölüm Özeti

4. BÖLÜM

Reyhan ve Ceylan bavulları ellerinde sevdalılarını beklerken, ağabeylerine yakalanmıştır. Kopan kıyamet neticesinde eve kilitlenen Reyhan ve Ceylan, Eşreflere karşı yürüttükleri boykotu evde de devam ettirmeye kararlıdırlar. Hem bacılarından, hem sevdalılarından boykot yiyen Eşrefler ise çaresiz kalmıştır. Birer hediye alarak kızların gönlünü almak isterler. Eşrefler bu hediyeler sayesinde sevdalılarıyla kavuşma hayalleri kurarken, kader ağlarını örmüş ve onlara bir sürpriz hazırlamıştır.


Eşref Saati 3.Bölüm İzle - Seyret - Youtube















Eşref Saati 3. Bölüm Özeti

3. BÖLÜM

Sarı Eşref ve Kara Eşref aynı mahallede büyümüş iki çocukluk arkadaşıdır. Yanında yetiştikleri son Osmanlı kabadayılarından Alemdar Ağa, hayata gözlerini yumarken, himayesindeki mahalleyi ve kabadayılık makamını Eşref'e bıraktığını söylemiş, ama hangi Eşref olduğunu söylemeye nefesi yetmemiştir.
Sarı Eşref ve Kara Eşref'in "ağam bana el verdi" iddiası o gün başlamış, gel zaman git zaman bu iddia Eşrefleri ebedi birer rakip haline getirmiştir

Müzmin bekarlar Lütfü ve Şükrü ile evlenmek istemeyen Reyhan ve Ceylan evden kaçmış, Şadiye'ye sığınmıştır.

Sarı Eşref ve Kara Eşref bacılarını almak için Şadiye'nin kapısına dayanır. Ancak Şadiye kızları vermemekte kararlıdır.

Şadiye'nin planı Eşreflerin burnunu iyice sürttürmek, onları kızlara mecbur etmektir. Çaresiz kalan Sarı Eşref ve Kara Eşref zor günlerinde çareyi birbirlerine destek olmakta ararlar. Ancak bir yandan kavga etmeden de duramazlar.

Tam her şey planlandığı gibi giderken ve Eşreflerle bacılarının kavuşmasına ramak kalmışken, işler beklenmedik bir sürprizle yine karışacaktır.

Eşref Saati 2.Bölüm İzle - Seyret - Youtube













Eşref Saati 2. Bölüm Özeti

2. BÖLÜM

Sarı Eşref ve Kara Eşref, kız kardeşleri Reyhan ve Ceylan'ı eve kilitleyip kahveye giderler. Kahvede birbirleriyle didişmeye devam eden iki Eşref, bir yandan da evde kilitli olan sevdalılarına nasıl ulaşacaklarını düşünmektedirler. Bu esnada Reyhan ve Ceylan da esaretten kurtulup sevgilileriyle buluşabilmek için Şadiye'nin yardımıyla bir plan kurarlar. Ancak bu plan yüzlerine gözlerine bulaşır. Sinirlenen Sarı Eşref ve Kara Eşref, bacılarını mahallenin müzmin bekarları Lütfü ve Şükrü ile evlendirmeye karar verir.

Eşref Saati 1.Bölüm İzle - Seyret - Youtube













Eşref Saati 1. Bölüm Özeti

1. BÖLÜM

Eşref Saati'nde, şehrin büyüklüğüne meydan okuyan küçük hayatların yaşandığı bir eski İstanbul mahallesinde, can dostu bildikleri birbirlerine direnen iki inatçı adamın, asri zamanlarda hala "bir zamanlar"ı yaşayan iki eski zaman kabadayısının hikayesi anlatılacak.

Aynı mahallede doğan, aynı eli öpüp aynı raconla büyüyen, hiç uzlaşamayan ama hiç de ayrılamayan iki kabadayı olan Sarı Eşref ve Kara Eşref'in hikayesinin anlatıldığı Eşref Saati, bolca güldürecek, bazen hüzünlendirecek.

Pana Fim'in SHOW TV ekranında izleyici ile buluşacak bu yeni dizisinde Kara Eşref karakterini Yavuz Bingöl, Sarı Eşref karakterini ise Yetkin Dikinciler canlandıracak.

Uğruna hapis yattıkları Alemdar Ağa'dan aldıkları elle, boğaza nazır bir İstanbul semtinde yaşayan bu iki kabadayının can düşmanı, mahalleye yat limanı yapmak isteyen müteahhit olacak.

Birbirlerinin hem aynı hem de zıddı olan iki Eşref, sadece düşmana değil, birbirlerine de meydan okurken, tek bir zaafları olacak: O da birbirlerinin kız kardeşlerine duydukları aşk� Eşreflerin kız kardeşleri rolünde Özge Borak Şakrak var. Mahallenin terzisi Yadigar ise iki Eşref arasında uzlaşmanın adresi olacak. Yadigar karakterini Ahmet Uğurlu canlandırıyor.

Dizinin kadrosundaki diğer isimler arasında Şebnem Dönmez, Ali Atay ve Serkan Ercan var.

Eşref Saati Oyuncuları - Dizi Ekibi

2007, PANA FİLM

Dolunay Soysert



Yetkin Dikinciler

Karakteri : Sarı Eşref



Yavuz Bingöl

Karakteri : Kara Eşref


Ahmet Uğurlu

Karakteri : Terzi Yadigar


Özge Borak : Reyhan
Yağmur Kaşifoğlu : Ceylan
Şebnem Dönmez : Truva Feraye
Serkan Ercan
İzzet Altınmeşe : Alemdar Ağa

Eşref Saati Dizisi Hikayesi - Özeti

Kara Eşref ve Sarı Eşref, aynı mahallede aynı gün doğmuş iki çocukluk arkadaşıdır. Ebeleri bile doğum anında iki ev arasında koşturmaktan helak olmuştur. Doğdukları an babaları, ikisine de dedelerinin adı olan Eşref'i koyar. Eşrefler, çalışmak için uzaklara giden babalarını çocukları boyunca göremezler.

İlkokulda biri sarı diğeri kara kafasıyla aynı sırada yan yana otururken, öğretmenleri birine sarı diğerine kara demeye karar verir. Lakapları, hep saygıyla andıkları ilkokul öğretmenlerinden hatıra kalır.

İlkokulda bir yandan ayakkabıyı boyacılığı yaparlar. Bir gün yan yana iki delikanlının ayakkabılarını boyarlarken, müşteriler birbirine girer. Ortalık curcunaya döner. Kavgada iki ufaklık Eşref heba olacakken, mahallelerinin içlerini titreten kabadayısı Alemdar Ağa yetişir, kavga diner, ikisini birden enselerinden kaldırır.

Alemdar Ağa Eşrefleri yere bıraktığında, sahne kahvede açılmıştır. İkisi de artık Alemdar Ağa'nın himayesindedir. Ona kahve götürmek için birbirleriyle yarışırlar. Biraz palazlandıklarında, birbirlerinin kız kardeşlerine vurulurlar, uzaktan uzaktan bacılarını keserler. Alemdar Ağa'nın da terziliğini yapan olan mahalle terzisi bilge kişi Yadigar da hep başlarındadır.

Biri davul biri kemençe eşliğinde askere yollanırlar. Askerden döndüklerinde yine kabadayılık raconunu öğrendikleri Alemdar Ağa'nın yanındadırlar.

Bu arada Alemdar Ağa, saldırı anında son nefesini verirken, "Kahvenizi, mahallenizi bu çapulculara yedirtmeyin. Son nefesinize kadar oraya sahip çıkacağınıza bana söz verin" diye yemin ettirir.

Eşrefler arasındaki didişme hapiste de devam eder. Onlar hapiste iken bacılarına, yamakları olan Hayati ve Sebati sahip çıkar. Hem bacıları hem de yamakları himayesinde tutan kişi ise terzi Yadigar'dır.

İki Eşref'in birbirlerinin bacıları ile yaşadıkları gizli aşk mahpusta iyice alevlenir. Gizli gizli mektuplaşmalarla sürer gider. Bacıların en büyük hayali, tahliye gününün hemen ardından Eşrefleri ile evlenebilmek, aradaki husumeti de bitirmektir.

Eşreflerin hapishanede geçirdikleri sure boyunca aralarında artan gerilim dişarıya da sirayet etmiştir. Eşrefler tahliyelerine yakın yamaklarına talimatı verirler: Kahve bir duvarla ikiye bölünecek, bir yanı Kara'nın, bir yanı Sarı'nın olacak!

Eşrefler 4 yılı hapishanede geçirdikten sonra tahliye olurlar.

Tahliye olduktan sonra ortak düşmanları gene karşılarındadır: Mahalleye yapılacak olan Marina Projesi…

Eşrefler çıkar çıkmaz bir yanda günlük hadiselerde birbirleri ile didişmeye, bir yandan da ortak düşmanlarına karşı birlik olmaya, ama burada da mücadele yöntemleri konusunda gene didişmeye devam ederler.

Bu arada sevdalılarına da kavuşamamışlar, ikisi de birbirlerine bacısını vermemiş, bacılar da muratlarına erememiştir.

Turgay'ın temsil ettiği kötü adamlar da sürekli kahve ile sorunlar çıkararak iş başındadırlar. Son çareleri, iki Eşref'I daha da birbirlerine düşürmek, güçsüz kılmak ve mahalleyi içten fethetmek için görevlendirdikleri Truvalı Feraye'dir.

Feraye, lokanta açmak için mahalleye taşınan, çok güzel, çekici ve cazibeli bir kadındır. Eşreflerin bir türlü saadete eremeyen bacıları ve Yadigar'ın çırağı ile ilişki kurar. Bu 3 karakteri de etkiler. Mahalleye şehir hayatını, lüksü, kapitalizmin temsil ettiği her tür değeri bir nakış işler gibi düğüm düğüm taşıyacaktır.

Asıl görevi ise iki Eşref'e de ayrı ayrı boncuk dağıtmak, iki can dostu ve can düşmanı arasındaki rekabeti iyice kızıştırmaktır.

Ana hikaye sürerken, Eşreflerin temsil ettiği geleneksel değerlerle günümüz değerlerinin çatışmasını görürüz. Eşrefler bu nedenle zaman zaman mahallenin bazı unsurları, özellikle gençler ile de karşı karşıya gelebilir. Hatta birbirlerinin bacısı olan sevgilileri ile bile… Çünkü kızlara gore durumun özeti şudur:

"Paramız var paramız yok, aşkımız var kavuşmamız yok, hayatımız var ama her gün ölüyoruz. Satalım kahveyi, evlenelim, uzaklara gidelim…"

Özellikle Feraye ile birlikte mahalleye modern hayatın sızışını izleriz. Hamam yerine jakuzi konuşulur, lavanta kolonyasının yerini parfüm alır. Yadigar Usta'nın dikişi bir başkadır ama Feraye'nin hediye ettiği marka bir gömlek de hiç de kötü değildir… Rakı ata içkisidir ama Feraye'nin evinde içilen bir kadeh viski de baldan tatlıdır. Bu kadınla birlikte karşı durdukları her şey hayatlarına tatlı tatlı sızıverir.